If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
с риск да повторя някой от вас, срещата беше ВЕЛИКА
благодарности за пореден път на Алекс и Милена за добрата организация и проявеното търпение
невероятно беше да пътуваме в колона от белисими , както и да пийнем и побъбрим с гордите им собственици
поздрави на всички и доскоро виждане
П.С. в момента качам моите снимки и след малко ще са в другата тема
благодарности за пореден път на Алекс и Милена за добрата организация и проявеното търпение
невероятно беше да пътуваме в колона от белисими , както и да пийнем и побъбрим с гордите им собственици
И аз благодаря много колега за проявеното търпение относно изнамирането на въпросната станция
Извинявам се много за неуспешната навигация(от първия и втория път ).Предния път като ходихме на разузнаване и случихме на гъста мъгла , поради което пътя не ми беше никак познат, та се видях и аз малко леко в чудо
Но в крайна сметка всичко си дойде на мястото и срещата мина прекрасно .
Надявам се да сте ми простили
И аз благодаря много колега за проявеното търпение относно изнамирането на въпросната станция
Извинявам се много за неуспешната навигация(от първия и втория път ).Предния път като ходихме на разузнаване и случихме на гъста мъгла , поради което пътя не ми беше никак познат, та се видях и аз малко леко в чудо
Но в крайна сметка всичко си дойде на мястото и срещата мина прекрасно .
Надявам се да сте ми простили
простено ти е разбира се, по-скоро ти и Алекс сте за похвала за прекрасното мероприятие и грижите, които сте го имали по време на организацията
дано се видим по-скоро
Грижите не са нищо в сравнение с удоволствието да видим, че всичко се получи добре. Е, имаше дребни кусури, но то няма как всичко да е прекрасно.
Най-важното е всички присъствали да са останали доволни, а тия които не можаха да дойдат - да събират сили за следващата Национална Среща !
Между другото, от скоро ми се върти идеята да си направим още някакви тениски и шапки, та се чудех какво мислите по въпроса ?
Дали ще има желаещи и какво да си изберем за модел ?
А за по-скорошно виждане - ако имате желание, заповядайте на 22.08. на Alfisti Trackday в Калояново - ще има какво да се види, а и тайфата ще е сериозна
А за по-скорошно виждане - ако имате желание, заповядайте на 22.08. на Alfisti Trackday в Калояново - ще има какво да се види, а и тайфата ще е сериозна
Следете на пистата за 155 2.0 с лепенка газ на задното стъкло и ЕВ номер
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
аз живот и здраве също мисля да присъствам на 22 Август
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment